Υπηρεσίες

01
Γιατί εμάς...

Τι παρέχουμε

Μελέτη φωτισμού χώρου

Το φως επηρεάζει εμάς και την καθημερινότητά μας, αλλάζοντας τη διάθεση και τα συναισθήματά μας.

Ανακαίνιση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις τείνουν να έχουν πιο περίπλοκες ανάγκες ενέργειας, των οποίων οι προδιαγραφές ασφαλείας δεν καλύπτονται από τις παλαιότερες εγκαταστάσεις.

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ας κάνουμε το σπίτι και την επιχείρησή μας «πράσινη»! Μεγάλο εύρος εργασιών μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, ξεκινώντας από το πιο απλό: αντικατάσταση συμβατικών λαμπτήρων με led, για περισσότερο φως, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μικρότερη κατανάλωση. Επιπλέον, η ρυθμιζόμενη φωτεινότητα των λαμπτήρων μειώνει την κατανάλωση ενώ δημιουργεί πιο φωτεινό ή ατμοσφαιρικό περιβάλλον ανάλογα με τις ανάγκες κάθε στιγμή.

Δημιουργία έξυπνου σπιτιού (Smart Home)

Το έξυπνο σπίτι αποτελεί μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των κτιρίων. Προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και ρύθμισης του φωτισμού, του κλιματισμού, του θερμοσίφωνα, των συστημάτων ασφαλείας του κτιρίου κ.α. μέσω ενός συνόλου αυτοματισμών. Εξοικονομήστε ενέργεια και απολαύστε μια πιο άνετη ζωή!

Έλεγχος εισόδου

Η ασφάλεια ενός χώρου ξεκινάει απέξω. Η εγκατάσταση ενός συστήματος θυροτηλεόρασης-θυροτηλεφώνου σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο και την άμεση επικοινωνία με το άτομο που βρίσκεται στην πόρτα σας. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένες και προσφέρουν πολυετή εγγύηση διαθεσιμότητας ανταλλακτικών.

Συστήματα ασφαλείας

Η γνώση ότι η οικεία ή ο χώρος εργασίας μας προστατεύεται συνεχώς με εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα, είτε είμαστε στο εσωτερικό του χώρου είτε χιλιόμετρα μακριά, μας προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Οι επιλογές στα συστήματα ασφαλείας είναι πλέον αμέτρητες και εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του πελάτη, την πολυπλοκότητα του χώρου αλλά και το διαθέσιμο budget. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν λύσεις για όλους!